HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Aromatisk sauce til kød

Skrevet d. 4 Oktober 2005
Ingredienser
0,25 dl Hvidvinseddike
0,5 tsk Kartoffelmel
1 spsk Tomatpuré
1 tsk Sambal oelek

Fremgangsmåde
1. Bland alle ingredienserne i en gryde, og kog op under omrøring. så er den klar!