| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Lækre nøddeformeSkrevet d. 5 Oktober 2005Ingredienser4,5 dl Hvedemel 0,75 dl Sukker 200 g Smør (eller margarine) 150 g Smør (eller margarine) 1 dl Piskefløde 1 dl muscovadosukker (lys ) Fremgangsmåde 1. Bland ingredienserne til dejen(hvedemel, sukker, smøg og æg), evt. i en røremaskine. Lad dejen hvile i køleskabet i 30 minutter. 2. Sæt ovnen på 175 grader. Tryk dejen ud i små aluminiumsforme og stil formene på en plade. 3. Bag dem midt i ovnen i ca. 10 minutter. Skær nougaten i lige så mange stykker, som der er forme. Læg et stykke nougat i hver form, så snart de kommmer ud af ovnen. 4. Læg nødderne på en plade og rist dem i ovnen. Gnid så meget skal af som muligt. 5. Bland smør, fløde, sukker og sirup i en gryde og lad det småkoge til det begynder at tykne, ca. 10 minutter. Tilsæt nødderne. Fordel blandingen i formene. 6. Lad dem afkøle og læg dem i en tætsluttende dåse.. |