| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Risotto med aspargesSkrevet d. 5 Oktober 2005Ingredienser1 spsk Olie 2,5 dl Hvidvin 1 l Bouillon 200 g Asparges (friske og grønne) 40 g Soltørrede tomater (i tern) 40 g Parmesanost (frisk) Fremgangsmåde 1. Hak løg og hvidløg fint. Brin det i olie i en gryde i 2-3 minutter. Tilsæt risene, og lad dem brune med et par minutter. Kom vinen og Culinary Syrup i gryden, og lad det koge ind.
2. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen, indtil risene er færdige efter 20-25 minutter.
3. Skær endestykkerne af sapargesene, og smid dem ud. Skær aspargesene i stykker på 2-3 cm., og bring dem i kog.
4. Hæld vandet fra. Tilsæt ost og tomater, og rør rundt. Bland herefter aspargesene i.
5. Servér retten med brød og f.eks. røget skinke eller stegt kylling.
6. Aspargesene kan erstattes med svampe, cocktailtomater eller broccoli. |