HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Citron-chili-kyllingevinger

Skrevet d. 21 Oktober 2001
Ingredienser
5 spsk Citronsaft
1 spsk Honning
1 spsk Tomatketchup
1 tsk Worcestershire sauce

Fremgangsmåde
1. Skyl vingerne i koldt vand og tør dem med køkkenrulle. Tag nålene fra rosmarinen og hak dem meget fint. Put den herefter i en skål med citronsaft, honning, ketchup og worcestershire sauce og pisk det hele godt. Knus de tørrede chilier eller hak dem. Smag marinaden til med salt, peber og chilier.
2. Pensl alle vingerne med marinaden. Læg dem i en skål og dryp resten af marinaden over. Dæk skålen til og lad den stå køligt, til vingerne skal grilles.
3. Steg alle kyllingevingerne sprøde på begge sider på trækulsgrillen. Vingerne er færdige efter ca. 10 minutter. (Program hvis det er dårligt vejr: Tænd for ovnen, stil en foliebakke i bunden af ovnen, læg vingerne på risten, pensl dem, risten skal stå næsten øverst oppe - husk at vende dem!)
4. Smager godt sammen med: ovnbagte kartofler, salat