HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Røde Pindsvin

Skrevet d. 2 Februar 2007
Ingredienser
½ kg Hakket Oksekød
2 Løg
2 dåser Hakkede tomater
1 lille dåse tomatpuré
1 dl vand
2 dl ris
2 tsk paprika
salt og peber

Fremgangsmåde
Brun løgene og kødet i en gryde.
Hælde 2 dåser hakkede tomater og en lille dåse tomatpuré i gryden.
Tilsæt 1 dl vand og krydderiene.
Tilsæt 2 dl ris og kog i 10 minutter.
Har godt af at hvile i yderligere 5-10 minutter på meget lavt blus.
Når risene er færdige er retten klar.

Kan evt. jævnes og formes til boller - en til hver portion.
Risene stritter - deraf navnet.