HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Honningnødder

Skrevet d. 14 Marts 2007
Ingredienser
200 g blandede nødder (hasselnødder, cashew, mandler el. andet)
1½ dl akaciehonning

Fremgangsmåde
Vend nødderne i honningen, gerne dagen før
server sammen med gorgonzola eller hældt over drænet yoghurt