HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Figendessert

Skrevet d. 14 Marts 2007
Ingredienser
1 stang vanille
1 pose økologiske figner
1 kop sukker
vand
1/4 piskefløde

Fremgangsmåde
Fignerne dækkes men vand i en gryde og koges med sukker og vanillestang(i stykker) i 1 time. Stille på køl, gerne længe. Sderveres med flødeskum