| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Italiensk pastasalat med røget kalkun til 4 personer (fedtfattig) til 4 personerSkrevet d. 18 Marts 2007Ingredienser300 g. pastasløjfer ½ dl. hvidvinseddike 4 skalotteløg 1 spsk. Dijon-sennep 1 spsk. fromage frais 0,5% salt, peber og en knivsspids rørsukker 3 gulerødder 250 g. broccoli 1 peberfrugt 1 stor buket frisk basilikum 300-400 g. røget kalkun icebergblade svarende til et salathoved evt. rucolasalat Fremgangsmåde Pastasløjferne koges efter anvisningen i letsaltet vand. Når de er kogte og afdryppede (godt skyllet i koldt vand) marineres de i en lage bestående af hvidvinseddike, finthakket løg, dijon-sennep, fromage frais, salt peber og rørsukker. Gulerødderne skæres i stave, broccolien plukkes i små buketter, og peberen skæres i lange strimler. Bland den afkølede, marinerede pasta med grøntsagerne og anret den smukt på salaten med røget kalkun. Pynt til sidst med lidt af basilikumbladene. Nydes med lune flutes. |