| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
ChampignonsuppeSkrevet d. 17 Januar 2008Ingredienser25 g smør 1 hakket løg 500 g kyllinge/kalkunkød i strimler 500 g champignon 1 liter vand 3 kyllingebouillonterninger 3 grønsagsbouillonterninger 1 1/2 dl fløde 3 spsk mel 3 forårsløg salt, peber 3. krydderi efter smag 2 plader butterdej revet pizzaost Fremgangsmåde Løg, kylling og champinon brunes i smøret. Vand og bouillonterninger kommes ved. Fløden røres op med melet og kommes ved. Koger op og smages til. Butterdejen rulles ud og skæres i stykker på ca. 20 x 20 cm. Suppen hældes i en suppekop og dækkes med butterdejen. Pizzaosten og groft salt drysses på dejlåget og det sættes i en 200 grader varm ovn til dejen er gyldenbrun ca. 20 min. Færdig til servering. Den tager sig utroligt festlig ud. |