HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Bagte æg i spinat

Skrevet d. 17 Januar 2008
Ingredienser
750 g hel spinat, 50 g smør, muskatnød, salt, peber. 4 æg, 4 spsk. reven parmesanost.

Fremgangsmåde
Skyl den friske spinat og ryst den godt. Smelt halvdelen af smørret i en gryde. Riv lidt muskatnød over og drys med salt. Kom spinaten i og damp den ca. 3 minutter. Læg spinaten i et ovnfast fad og lav fire fordybninger. Slå et æg ud i hver, drys en spsk. parmesanost over hvert æg. Kom resten af smørret på i klatter. Stil fadet i en varm ovn ved 180 gr. i ca. 15 min., til æggene er stivnede. Drys med peber og server straks med groft brød.