HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Djarkartasalat

Skrevet d. 17 Januar 2008
Ingredienser
1 1/2 dl løse ris
1 rød peber
1 grøn peber
2 bananer

DRESSING:
2 dl yoghurt
3 spsk mayonnaise
2 spsk ketshup
1 spsk karry
3/4 ingefær
salt og peber ingefær

Fremgangsmåde
Der tilsættes kød fra en kogt kylling. Kødet fra kyllingen skæres i tern og blandes med de andre ingredienser (man behøver ikke at tilsætte ingefær).