HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kartoffelsalat

Skrevet d. 17 Januar 2008
Ingredienser
1 kg asparges kartofler
2 dl. hønsebouillon
2 spsk olie
3 spsk hvidvinseddike
1 dl creme fraich
1 dl yoghurt naturel som skal afdryppes
1 agurk i tern
1 rød peber
1 lille løg
salt - peber


Fremgangsmåde
Kartoflerne koges, skæres i skiver.
Lage af: bouillon - olie - eddike - Kartoflerne trækker i denne lage i 2o min. - hæld overflødig væske fra, bland kartoflerne med creme fraich - yoghurt og det grønne Pynt med hakket persille