HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kartoffelsuppe

Skrevet d. 17 Januar 2008
Ingredienser
50 g smør, 3 porrer, 400 g kogte kartofler, 6 dl mælk, 3 dl piskefløde, salt, hvid peber, 2 spsk. klippet purløg.


Fremgangsmåde
Smelt smørret i en gryde, tilsæt de rensede porrer, skåret i tynde skiver. Lad det svitse i ca. 10 minutter, men ikke brune. Mos kartoflerne og hæld dem i gryden sammen med mælken og lad det småkoge i 10 minutter. Gnid suppen gennem en sigte, rør fløden i og smag til.

Server suppen varm eller kold med purløgsdrys og groft brød.