| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Fisk ProvenceSkrevet d. 17 Januar 2008Ingredienser500 g. lys eller mørk sejfilet 1 rød, 1 gul og en grøn peber 2 coyrgetter 1 aubergine 4-5 aolmodne stilk- tomater 1 dåse hakkede, flåede tomater 3 fed hvidløg 2 findhakkede skalotteløg 1 tsk tørret basilikum salt og peber. Fremgangsmåde Ovnen tændes på 200 grader. Fisken skæres i mundretter bidder og stilles til side. De hakkede, flåede tomater kommes i en god varm Sautépande eller stegegryde. Peberfrugtene skæres i fine strimler og tilsættes sammen med knust hvidløg, løg og krydderier. Lad det simre i 5 min. ved middel varme. Fisken tilsættes og vendes forsigtigt i grønsagsblandingen - sættes i ovnen under låg til fisken er mør. ca 25 min. Courgetterne skæres i skiver, auberginen i terninger og dampes møre i lidt letsaltet vand- dryppes af, afkøles og blandes med 2 fed knust hvidløg. Pynt med tomaterne, friskkværnet peber og frisk besilikum - serveres til retten sammen med nedenstående. Serveringsforslag: Nye danske kartofler smager godt til denne ret, men også ris og pasta kan anvendes. |