HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Fisk Provence

Skrevet d. 17 Januar 2008
Ingredienser
500 g. lys eller mørk sejfilet
1 rød, 1 gul og en grøn peber
2 coyrgetter
1 aubergine
4-5 aolmodne stilk- tomater
1 dåse hakkede, flåede tomater
3 fed hvidløg
2 findhakkede skalotteløg
1 tsk tørret basilikum
salt og peber.

Fremgangsmåde
Ovnen tændes på 200 grader.

Fisken skæres i mundretter bidder og stilles til side.

De hakkede, flåede tomater kommes i en god varm Sautépande eller stegegryde. Peberfrugtene skæres i fine strimler og tilsættes sammen med knust hvidløg, løg og krydderier. Lad det simre i 5 min. ved middel varme.

Fisken tilsættes og vendes forsigtigt i grønsagsblandingen - sættes i ovnen under låg til fisken er mør. ca 25 min.

Courgetterne skæres i skiver, auberginen i terninger og dampes møre i lidt letsaltet vand- dryppes af, afkøles og blandes med 2 fed knust hvidløg. Pynt med tomaterne, friskkværnet peber og frisk besilikum - serveres til retten sammen med nedenstående.

Serveringsforslag:
Nye danske kartofler smager godt til denne ret, men også ris og pasta kan anvendes.