HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Brændende kærlighed af røget kyllingelår

Skrevet d. 17 Januar 2008
Ingredienser
1 pk røget kyllingelår, hele.
2 løg
evt. lidt smør til stegning af løg.
lidt suppe kogt af benene

Fremgangsmåde
Udben lårene og kog benene af i lidt vand til suppen. Tag skindet af og skær det i små tern. Skær kødet i små tern. Hak løgene. Start med at stege skindet sprødt på panden og tag det af, steg dernæst kødet i det fedtstof der er på panden fra skindet slut med at stege løgene, er der for lidt fedtstof så brug lidt smør. Når løgene er fint bløde og brune tilsættes kødet og ca. 3/4 dl suppe. Ved servering drysses det sprødstegte skind over. Server kartoffelmos og rødbeder til.