HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Fyldt røget kyllingelår

Skrevet d. 17 Januar 2008
Ingredienser
1 pk. Røget kyllinge lår hele.
Ca 100 g Spinat.
2 sp knuste hasselnødder
2 skiver ost. (alm. danbo type er ok)

Fremgangsmåde
Udben lårene og fyld dem med den hakkede spinat, hasselnødder og ost. Saml med kødnåle eller snør så fyldet bliver i og læg dem i et ovnfast fad og steg dem ved 180 grader i 45 min.
Server en god pasta salat til og groft brød.