HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Ovnstegte røgede kyllinge overlår med kål duo

Skrevet d. 30 Januar 2008
Ingredienser
1 pk. Røget kyllinge overlår.
500 g Rosen kål
1 blomkål
smør
mel
mælk
salt og peber



Fremgangsmåde
Steg kyllinge lårene ved 180 grader ¾ time i ovnen. Lav en mælkesovs mens lårene steger og kog kålen så den stadig er lidt sprød. Server med en god kartoffel til.