HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

French Toast

Skrevet d. 10 August 2008
Ingredienser
8 skiver brød (f.eks formbrød)
4 æg
salt og peber
2 spsk. becel stegemagarine


Fremgangsmåde
Æg, salt og peber piskes sammen, brødskiverne vendes heri. Magarinen smeltes på en pande, brødet steges gylden på panden. Severes evt. med lidt kethup og bacon.. Smager også fantastisk bare som det er...