| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Græskartærte - pumpkin pieSkrevet d. 29 Oktober 2001Ingredienser200 g Hvedemel 100 g Smør 2 tsk Sukker 1 knsp Salt 2 tsk Bagepulver 3 spsk Vand 500 g Græskar 3 stk Æg 125 g Brun farin 1 knsp Ingefær, frisk (reven) 1 knsp Muskatnød (reven) 1 tsk Kanel 1 knsp Kardemomme 1 knsp Salt 1 spsk Majsmel 1 dl Mælk Fremgangsmåde 1. Bland mel, bagepulver, salt og sukker i en skål og kom smørret i. Mos smørret ud i melet med en gaffel, til det ligner rasp. Tilsæt vand og ælt dejen sammen med hænderne til en kugle. Lad den hvile køligt 1/2 time. Rul dejen ud og beklæd en 23 cm tærteform med den. 2. Fjern kerner og trevler og skær græskarret i både. Læg dem i et fad med skrællen opad og baf dem ved 160 grader i ca. 30 minutter. Skrab kødet af med en ske og læg det i et dørslag til det holder op med at dryppe. 3. Bland græskarkødet med de øvrige ingredienser og hæld fyldet i tærteformen. 4. Bag pien ved 175 grader i 30-40 minutter. Skru op til 225° og bag den yderligere 10-15 min. Server den varme pie med iskoldt flødeskum. |