HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Indonesisk kylling

Skrevet d. 14 November 2009
Ingredienser
1,5 kg kyllingelår
3 fed hvidløg, pressede
1 tsk farin
1 tsk stødt sort peber
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt gurkemeje
3 spsk tamarindpasta
olie til stegning

Fremgangsmåde
1 Kødet afpudses for overflødigt fedt. Skylles og tørres på køkkenrulle.

2 Rør hvidløg sammen med farin, krydderier og tamarindpasta. Kyllinglårene gnides ind i dette, tildækkes og marineres i køleskab natten over ved mindst 2 timer ved stuetempertur.

3 Så meget olie, at det dækker bunden i en stor stegegryde, opvarmes, og kyllingelårene steges langsomt for jævn varme. Vendes jævnligt, så de bliver ensartede brune over det hele. Afdryppes på køkkenrulle og serveres varme med ris.