| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Indonesisk kyllingSkrevet d. 14 November 2009Ingredienser1,5 kg kyllingelår 3 fed hvidløg, pressede 1 tsk farin 1 tsk stødt sort peber 1 tsk stødt koriander 1 tsk stødt spidskommen 1 tsk stødt gurkemeje 3 spsk tamarindpasta olie til stegning Fremgangsmåde 1 Kødet afpudses for overflødigt fedt. Skylles og tørres på køkkenrulle. 2 Rør hvidløg sammen med farin, krydderier og tamarindpasta. Kyllinglårene gnides ind i dette, tildækkes og marineres i køleskab natten over ved mindst 2 timer ved stuetempertur. 3 Så meget olie, at det dækker bunden i en stor stegegryde, opvarmes, og kyllingelårene steges langsomt for jævn varme. Vendes jævnligt, så de bliver ensartede brune over det hele. Afdryppes på køkkenrulle og serveres varme med ris. |