| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Kylling San Choy BowSkrevet d. 14 November 2009Ingredienser500 g hakket kyllingekød 125 g kogt skinke, finthakket 1 æg 1 spsk soyasauce 1 tsk majsmel 1 spsk olie 1 dåse (190 g) champignoner, afdryppet og hakket 2/3 dl hakket bambusskud 1 løg, finthakket 1 tsk finthakket frisk ingefær 1 salathoved, skyllet og tørret Fremgangsmåde 1 Rør kyllingekød og skinke sammen. Ægget piskes med soyasauce og majsmel. Røres i kødblandingen 2 Olien varmes i en gryde eller wok. Kødet lynsteges under omrøring, til kyllingekød er brunt; klumper mases med en gaffel. Tilsæt champignoner, bambusskud, løg og ingefær. Steges under omrøring i ca. 2 minutter. 3 Kyllingeblandingen fordeles i salatblade, som rulles sammen og serveres med kinesisk blommesauce. Spis pakkerne med fingrene. |