HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kylling San Choy Bow

Skrevet d. 14 November 2009
Ingredienser
500 g hakket kyllingekød
125 g kogt skinke, finthakket
1 æg
1 spsk soyasauce
1 tsk majsmel
1 spsk olie
1 dåse (190 g) champignoner, afdryppet og hakket
2/3 dl hakket bambusskud
1 løg, finthakket
1 tsk finthakket frisk ingefær
1 salathoved, skyllet og tørret

Fremgangsmåde
1 Rør kyllingekød og skinke sammen. Ægget piskes med soyasauce og majsmel. Røres i kødblandingen

2 Olien varmes i en gryde eller wok. Kødet lynsteges under omrøring, til kyllingekød er brunt; klumper mases med en gaffel. Tilsæt champignoner, bambusskud, løg og ingefær. Steges under omrøring i ca. 2 minutter.

3 Kyllingeblandingen fordeles i salatblade, som rulles sammen og serveres med kinesisk blommesauce. Spis pakkerne med fingrene.