| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Kylling i colaSkrevet d. 15 November 2009Ingredienser1 kylling (1500 g) ½ liter cola (ikke cola light !) olie 1 stort løg 5 gulerødder 1 spsk. mel salt ½ citron peber persille Fremgangsmåde Kyllingen deles i 12 stykker. Læg stykkerne i en skål og held colaen over og lad den marinere i mindst et par timer. Tag Kyllingestykkerne op og brun dem i olie. Sukkeret fra colaen karamelliserer og gør, at kyllingestykkerne let tager farve og smag. Skær løget i små tern og brun det med. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Tilsæt gulerødderne, melet, saltet og derefter marinaden (colaen). Lad det koge i 45 min. Smag til med citronsaft og peber. Pynt med persille. Serveres med nye, kogte kartofler. |