HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kylling i cola

Skrevet d. 15 November 2009
Ingredienser
1 kylling (1500 g)
½ liter cola (ikke cola light !)
olie
1 stort løg
5 gulerødder
1 spsk. mel
salt
½ citron
peber
persille


Fremgangsmåde
Kyllingen deles i 12 stykker. Læg stykkerne i en skål og held colaen over og lad den marinere i mindst et par timer.

Tag Kyllingestykkerne op og brun dem i olie. Sukkeret fra colaen karamelliserer og gør, at kyllingestykkerne let tager farve og smag. Skær løget i små tern og brun det med. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Tilsæt gulerødderne, melet, saltet og derefter marinaden (colaen). Lad det koge i 45 min. Smag til med citronsaft og peber.

Pynt med persille. Serveres med nye, kogte kartofler.