HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kylling med blåskimmelost

Skrevet d. 16 November 2009
Ingredienser
4 kyllingebrystfileter, banket flade
1 spsk hakket persille
1 spsk hakket purløg
100 g blåskimmelost (se note)
2/3 dl hvedemel
sort peber fra kværn
1 æg, sammenpisket
1¼ dl rasp
olie til friture

Fremgangsmåde
1 Kyllingebryster lægges på et skærebræt og drysses med persille og purløg. Osten deles i 4 stykker. Læg et stykke ost på hver bryst og rul det sammen. Fastholdes med en tandstikker.

2 Kyllingebrysterne vendes i mel og peber. Overskydende mel rystes af. Dryppes i sammenpisket æg og vendes i raps. Pres raspen godt fast. Lægges i køleskabet ½ time.

3 Olien varmes i en dyb gryde. Kyllingestykkerne frituresteges i 5 min, eller til de er gyldne. Afdryppes på køkkenrulle. Serveres med dampene grønsager.

Note: Man kan anvende brie i stedet for blåskimmelost.