| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Kylling med blåskimmelostSkrevet d. 16 November 2009Ingredienser4 kyllingebrystfileter, banket flade 1 spsk hakket persille 1 spsk hakket purløg 100 g blåskimmelost (se note) 2/3 dl hvedemel sort peber fra kværn 1 æg, sammenpisket 1¼ dl rasp olie til friture Fremgangsmåde 1 Kyllingebryster lægges på et skærebræt og drysses med persille og purløg. Osten deles i 4 stykker. Læg et stykke ost på hver bryst og rul det sammen. Fastholdes med en tandstikker. 2 Kyllingebrysterne vendes i mel og peber. Overskydende mel rystes af. Dryppes i sammenpisket æg og vendes i raps. Pres raspen godt fast. Lægges i køleskabet ½ time. 3 Olien varmes i en dyb gryde. Kyllingestykkerne frituresteges i 5 min, eller til de er gyldne. Afdryppes på køkkenrulle. Serveres med dampene grønsager. Note: Man kan anvende brie i stedet for blåskimmelost. |