HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Krydret kylling

Skrevet d. 16 November 2009
Ingredienser
1 tomat, flået og finthakket
1¼ dl tomatsauce
2 spsk rødvin
1 spsk olivenolie
1 spsk tomatpasta
2 tsk worcestershire-sauce
¼ tsk blandede tørrede krydderurter
tabasco, nogle dråber
4 hele kyllingelår

Fremgangsmåde
1 Rør tomat, tomatsauce, vin, olie, tomatpasta, worcestershire-sauce, krydderurter og tabasco sammen. Skær nogle snit med en lille, skarp kniv i kyllingekødets tykkeste dele. Lægges i et lavt fad af glas eller porcelæn og marineres i saucen 1 time eller længere; vendes hyppigt.

2 Grilles over trækul eller i ovn; vendes og pensles med marinaden, til de er gennemstegte, ca. 25 min. Servers med salat og sprøde flûtes.