| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Krydret kyllingSkrevet d. 16 November 2009Ingredienser1 tomat, flået og finthakket 1¼ dl tomatsauce 2 spsk rødvin 1 spsk olivenolie 1 spsk tomatpasta 2 tsk worcestershire-sauce ¼ tsk blandede tørrede krydderurter tabasco, nogle dråber 4 hele kyllingelår Fremgangsmåde 1 Rør tomat, tomatsauce, vin, olie, tomatpasta, worcestershire-sauce, krydderurter og tabasco sammen. Skær nogle snit med en lille, skarp kniv i kyllingekødets tykkeste dele. Lægges i et lavt fad af glas eller porcelæn og marineres i saucen 1 time eller længere; vendes hyppigt. 2 Grilles over trækul eller i ovn; vendes og pensles med marinaden, til de er gennemstegte, ca. 25 min. Servers med salat og sprøde flûtes. |