HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Honning-sennepglaserede kyllingepakker

Skrevet d. 16 November 2009
Ingredienser
8 kyllingeoverlår, uden skind og ben
16 udstenede svesker
8 forårsløg, halverede
2 spsk mandelflager
4 skiver bacon, uden svær, halveret på langs

Honning-sennepssauce:
1 spsk farin
1 spsk dijonsennep
1 spsk honning
15 g smør, smeltet
sort peber fra kværn

Fremgangsmåde
1 Kyllingelår åbnes, og der lægges 2 svesker, 2 stykker forårsløg og nogle mandelflager i hver.

2 Rul kyllingelårene sammen; omvikles med en skive bacon. Lukkes med en tandstikker.

3 Grilles over trækul eller i ovn, til de er gennemstegte, ca. 20 min. Pensles hyppigt med saucen.

4 Honning-sennepssauce: Bland alle ingredienser sammen i en lille skål.

Note:
Brystfileter kan anvendes i stedet for overlår. I så fald skal stegetiden nedsættes med 5 minutter.