| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Honning-sennepglaserede kyllingepakkerSkrevet d. 16 November 2009Ingredienser8 kyllingeoverlår, uden skind og ben 16 udstenede svesker 8 forårsløg, halverede 2 spsk mandelflager 4 skiver bacon, uden svær, halveret på langs Honning-sennepssauce: 1 spsk farin 1 spsk dijonsennep 1 spsk honning 15 g smør, smeltet sort peber fra kværn Fremgangsmåde 1 Kyllingelår åbnes, og der lægges 2 svesker, 2 stykker forårsløg og nogle mandelflager i hver. 2 Rul kyllingelårene sammen; omvikles med en skive bacon. Lukkes med en tandstikker. 3 Grilles over trækul eller i ovn, til de er gennemstegte, ca. 20 min. Pensles hyppigt med saucen. 4 Honning-sennepssauce: Bland alle ingredienser sammen i en lille skål. Note: Brystfileter kan anvendes i stedet for overlår. I så fald skal stegetiden nedsættes med 5 minutter. |