| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Kyllinge-curry med acajounødder og mandlerSkrevet d. 16 November 2009Ingredienser¾ dl olie 3 store løg, finthakket 4 fed hvidløg, pressede 3 tsk finthakkede, frisk ingefær 2 spsk garam masala 1 spsk stødt koriander 1 tsk gurkemeje 1 dåse (400 g) tomater 1,2 kg kyllingestykker, uden skind 1 spsk mynte, finthakket 1¼ dl yoghurt naturel 1¼ dl usaltede acajounødder 1¼ dl mandler, grofthakkede Fremgangsmåde 1 Olien varmes i en stor gryde. Svits løgene gyldne. Tilsæt hvidløg og ingefær og svits dem 2 min. 2 Tilsæt garam masala, koriander og gurkemeje og rør konstant i 2 min. 3 Rør tomater med deres væde i. Tilsæt kyllingestykker og mynte. Steges for svag varme i 45 min, eller til kødet er gennemstegt. Rør af og til, så det ikke sætter sig fast. I så fald tilsættes en smule vand. 4 Rør yoghurt, nødder og mandler i retten, som serveres med korianderblade. |