| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Marineret taco-kyllingSkrevet d. 17 November 2009Ingredienser1 2/3 dl medium-stærk taco-sauce på flaske 2/3 dl dijonsennep 2 spsk citronsaft 6 kyllingebrystfileter 30 g smør 2/3 dl cremefraiche hakket persille grøn salat majs-chips Fremgangsmåde 1 Rør taco-sauce, sennep og citronsaft sammen i et lavt glas- eller porcelænsfad. Vend kyllingestykkerne i saucen, læg film over og mariner kødet i 30 min eller natten over i køleskab. 2 Smør varmes, til den er bruser, i en stor gryde. Tør kyllingestykkerne, gem marinaden. Steg brysterne gyldne på begge sider, ca. 5 min på hver side. 3 Tilsæt marinaden og lad det simre uden låg i 5 min. Tag brysterne og med en hulske og læg dem på et serveringsfad. Lad marinaden simre, til den jævner. Server den med kyllingen. 4 Læg en skefuld cremefraiche på hvert bryst og pynt med hakket persille. Serveres med grøn salat og majs-chips. |