| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Karrykrydret yoghurtkyllingSkrevet d. 18 November 2009Ingredienser2½ dl yoghurt naturel 1¼ dl kokosfløde 2/3 dl frisk koriander, hakket 1 løg, finthakket 1 fed hvidløg, presset 1 tsk fintrevet limeskal 1 spsk limesaft 1 spsk karry sort peber fra kværn 1 kg kyllingestykker 2½ dl yoghurt naturel, ekstra Fremgangsmåde 1 Rør yoghurt, kokosfløde, koriander, løg, hvidløg, limeskal, limesaft og karry sammen i en stor glas- eller porcelænsskål. Læg kyllingestykker i, rør rundt, så de er helt dækkede. 2 Dækkes med film og marineres adskillige timer eller natten over i køleskab. 3 Tag kyllingestykker op og steg dem i en bradepande i ovnen ved 180 grader i 40-45 min. 4 Den resterende marinade blandes med ekstra yoghurt og varmes i en lille gryde. Smages til med salt og peber. Server kyllingen med sauce, ris og salat. |