HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kartoffelsuppe med bacon og råmarineret grønt

Skrevet d. 2 December 2009
Ingredienser
1 ps kartoffelsuppe
1 pk færdigstegt bacon, brækkes i stykker
10 radiser, skæres i tynde skiver
¼ agurk, skæres i tynde strimler
1 stængel blegselleri, skæres i tynde strimler
1 fed hvidløg, rives fint eller knuses
1 spsk citronsaft
salt og peber, frisk fra kværn

Fremgangsmåde
Grønsagerne vendes med hvidløg og citronsaft. Smag til med salt og peber og lad blandingen trække på køl i 10 min. Suppen varmes som anvist og der serveres straks med de råmarinerede grønsager, bacon og evt. lunt brød.