HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Jordbær-tomatsalat

Skrevet d. 1 Januar 2010
Ingredienser
(4 pers.)

250 g fuldmodne jordbær
(gerne små bær)
400 g små kryddertomater
el. cocktailtomater
1 spsk. koldpresset rapsolie
2 spsk. god balsamicoeddike
2 spsk. sukker
1 lille håndfuld citronmelisseblade
1 lille håndfuld basilikumblade

Fremgangsmåde
Skyl og nip jordbærrene og del dem, hvis de er store. Skyl tomaterne og del dem. Læg bær og tomater i en skål og bland med rapsolie, balsamico og sukker. Trækker en times tid på køkkenbordet. Hak citronmelisse og basilikum og vend det i salaten lige inden serveringen.