HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Pebernødder

Skrevet d. 2 Januar 2010
Ingredienser
80-100 stk.

250 g mel
125 g sirup
70 g smør eller margarine
½ dl vand
30 g mørk farin
1 tsk. tvekulsurt natron
½ tsk. peber
½ tsk. stødt kanel
½ tsk. stødt ingefær
¼ tsk. stødte nelliker

Fremgangsmåde
1 Bland krydderier og natron i melet.

2 Smuldr fedtstoffet i melblandingen. Ælt dejen sammen med sirup, farin og vand. Lad dejen hvile 1/2 time.

3 Sæt ovnen på 180 grader.

4 Tril dejen ud i runde stænger og skær dem i små stykker. Tril stykkerne til kugler og sæt pebernødderne på en bageplade med bagepapir.

5 Bag pebernødderne på øverste rille i den varme ovn i ca. 10 min.