HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Stikkelsbærgrød med vanilje-yoghurt

Skrevet d. 3 Januar 2010
Ingredienser
Grød:
500 g stikkelsbær
3 dl vand
150 g lyst rørsukker
1 spsk kartoffelmel

Vanilje-yoghurt:
2 dl yoghurt naturel 3,5%
1 spsk flormelis
Korn af 1 stang vanilje
25 g mandler

Fremgangsmåde
1. Rens stikkelsbærrene og kom dem i en gryde med vand og rørsukker. Kog bærrene ved svag varme i ca. 10 min.

2. Rør kartoffelmelet med lidt koldt vand til en jævning. Tag gryden af varmen – og lad grøden stå et par minutter, før jævningen hældes i under omrøring. Grøden må ikke koge, efter at jævningen tilsættes. Drys til sidst med lidt rørsukker, så grøden ikke trækker skind.

3. Rør yoghurten med flormelis og vaniljekorn. Servér en skefuld til grøden sammen med hakkede mandler.