| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Bagte pærer med amarettokiksSkrevet d. 3 Januar 2010Ingredienser(4 pers.) 4 store pærer ½ tsk. kanel 4 spsk. flydende honning 8 amarettokiks 2 dl vaniljecreme af: 3 æggeblommer 1½ dl piskefløde Korn af ½ stang vanilje 3-4 spsk. sukker Evt tilbehør Brombærsyltetøj Fremgangsmåde Del pærerne i halve og tag kernehuset ud. Dryp med kanel og honning. Bag i ovnen ved 180° i ca. 15 min. til de er bløde, men ikke faldet sammen, måske skal de have mere eller mindre tid. Tjek hvert 5. min. Lav imens cremen, som piskes sammen og varmes forsigtig op til 80°, og så enten serveres varm eller afkøles helt. Server cremen til pærerne med drys af knuste kiks. Kan evt. suppleres med lidt syltet brombær. Amarettokiks er store, italienske lidt makronagtige kager, og de kan erstattes med almindelige makroner. |