HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Jordbær-koldskål

Skrevet d. 8 Januar 2010
Ingredienser
500 g jordbær,
ca. 250 g sukker (kommer an på, hvor søde jordbærrene er),
2 spsk. frisk mynte,
2½ dl kærnemælk,
2½ dl tykmælk.

Tilbehør:
6-8 jordbær i skiver,
4 spsk. græsk yoghurt 10 %.

Fremgangsmåde
Skyl jordbær, dup dem tørre og fjern blomst. Skær dem evt. i halve.

Kom jordbær i en blender sammen med sukker, mynte, kærnemælk og tykmælk og kør til en ensartet konsistens.

Smag om der skal tilsættes mere sukker. Sæt koldt indtil servering.

Ved servering: Kom en klat yoghurt og et par jordbær skåret i skiver i hver tallerken.