HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Tørrede slanger (Halloween)

Skrevet d. 25 Januar 2010
Ingredienser
(28 stk.)
25 g gær
1½ dl vand
1 æg
1 spsk. olivenolie
25 g sesamfrø
325 g hvedemel
2 tsk. salt
½ dl mælk til pensling
sesamfrø til pynt

Fremgangsmåde
Rør gæren ud i lunkent vand og tilsæt ægget og oliven. Bland sesam, mel og salt og rør væsken i. Ælt dejen godt igennem, til den bliver smidig. Lad dejen hæve 1 time og slå den ned. Del den i 28 stykker og tril dem på et melet bord til lange og tynde slanger på tykkelse med en blyant. Læg dem på bagepapir på en bageplade og lad dem efterhæve i 20 min. Pensel slangerne med sammenpisket æg og pynt med sesamfrø. Bag slangerne i 30 min. Ved 180 grader.