| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Kylling på spidSkrevet d. 31 Januar 2010Ingredienser(4 pers.) 3 store kyllingefileter 2 spsk. olie 1 spsk. citronsaft ½ tsk. red hot chilipeber Grillspid Soja-dipsovs: 1½ dl sojasovs 1 tsk. citronsaft 1 tsk. akaciehonning Wasabi Endvidere: 3 dl ris 300 g grønne ærter (fra frost, men optøede) 1 dl grofthakkede peanuts 1 broccoli Fremgangsmåde Skær kyllingefileterne i stave, ca. 1½ cm brede. Rør olie, citronsaft og chili sammen. Vend kyllingestykkerne i blandingen og lad det trække i 20 min. Træk kødet på spid. Steg under ovnens grillelement i ca. 3 min. på hver side. Dipsovs: Rør soja, citronsaft og honning sammen. Smag til med wasabi. Endvidere: Kog ris efter anvisningen på emballagen. Vend ærter og peanuts i de nykogte ris. Kog broccolien i letsaltet vand i ca. 10 min. |