| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Svenske kanelbollerSkrevet d. 28 Marts 2010Ingredienser(14 stk.) 50 g smør 2 dl mælk 25 g gær ½ dl sukker 1 knsp. salt 350-400 g mel Fyld: 3 spsk. smør 3 spsk. sukker 1½ tsk. kanel 1 æg til pensling perlesukker Fremgangsmåde Lun smør og mælk i en gryde og rør gæren ud heri. Tilsæt sukker, salt og mel, ælt dejen godt igennem og lad den hæve i 1 time et lunt sted. Rør smørret med sukker og kanel. Rul dejen ud ½ cm's tykkelse og smør fyldet ud på dejen. Rul dejen sammen til en roulade og skær den i 14 skiver. Læg hver skive i en papirform på en bageplade og lad dem efterhæve i 15 min. Pensl bollerne med sammenpisket æg, drys med perlesukker og bag dem i ovnen ved 225° i 7 min. |