HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Walesboller

Skrevet d. 28 Marts 2010
Ingredienser
(9 stk.)
125 g smør
125 g mel
1 dl vand
½ spsk. eddike

Fyld:
2 dl vand
60 g smør
120 g mel
2 æg

Pynt:
3 dl flormelis
2 spsk. vand
ribsgele

Fremgangsmåde
Ælt smør, mel, vand og eddike sammen til en glat dej og lad den hvile koldt. Kog vand og smør til fyldet op og rør melet i til en ensartet masse. Lad blandingen afkøle let og rør æggene i et ad gangen. Rul dejen ud og skær den i firkanter på 10 x 10 cm. Læg 1 skefuld fyld på hver firkant og fold hjørnerne sammen. Læg bollerne med sammenfoldningen nedad på en bageplade og bag dem i ovnen ved 200° i 20 min. Lad bollerne afkøle og pynt dem med ribsgele og glasur rørt af flormelis og vand.