| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
WalesbollerSkrevet d. 28 Marts 2010Ingredienser(9 stk.) 125 g smør 125 g mel 1 dl vand ½ spsk. eddike Fyld: 2 dl vand 60 g smør 120 g mel 2 æg Pynt: 3 dl flormelis 2 spsk. vand ribsgele Fremgangsmåde Ælt smør, mel, vand og eddike sammen til en glat dej og lad den hvile koldt. Kog vand og smør til fyldet op og rør melet i til en ensartet masse. Lad blandingen afkøle let og rør æggene i et ad gangen. Rul dejen ud og skær den i firkanter på 10 x 10 cm. Læg 1 skefuld fyld på hver firkant og fold hjørnerne sammen. Læg bollerne med sammenfoldningen nedad på en bageplade og bag dem i ovnen ved 200° i 20 min. Lad bollerne afkøle og pynt dem med ribsgele og glasur rørt af flormelis og vand. |