| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Grønkål med nødder og æblerSkrevet d. 28 April 2010IngredienserSalaten: 300 g grønkål 200 g (ca. 1) madæble 100 g hasselnødder 40 g rosiner Dressing: 1 spsk æblecider (eller citronsaft) 1 dl friskpresset appelsinsaft (af 1-2 appelsiner) ½ spsk flydende honning 1½ dl piskefløde (kan udelades) Fremgangsmåde Grønkålsbladene skæres fra stokken, skylles grundigt, afdryppes og blendes i en foodprocessor sammen med hasselnødderne. Kålen kan hakkes meget fint, evt. over flere omgange. Det kræver en velslebet blenderkniv eller kokkekniv, hvis det gøres i hånden. Æblerne skæres i bitte små terninger og blandes i salaten. Dressingen røres sammen (minus fløden) og blandes i. Evt. fløde piskes luftig og vendes i. |