HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Colesaw (amerikansk kålråkost)

Skrevet d. 26 Maj 2010
Ingredienser
350 g (ca. ¼) hvidkål
200 g (ca. 2) gulerødder
1 tsk revet løg
30 g (3 spsk) hasselnødder (kan udelades)
2 spsk hakket persille
1 nip kommen (kan udelades)

Dressing
5 spsk (80 g) god mayonnaise
1 dl cremefraiche 18%
1 spsk citronsaft
1 tsk dijonsennep
1 tsk sukker
salt og peber

Fremgangsmåde
Alle ingredienserne til dressingen blandes sammen. Hvidkålen befries for de yderste blade samt stok, og den snittes fint. Gulerødderne skrælles og rives på et råkostjern, løget pilles og rives fint på et råkostjern. Hasselnødderne og persillen hakkes. Grønsagerne blandes med dressingen og evt. kommen, salaten smages til og nødder kan evt. drysse over.