HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Tun og kaperssandwich

Skrevet d. 22 Juli 2010
Ingredienser
pr. sandwich:
2 skiver sandwichbrød, gerne groft
1 sprødt salatblad

tunblanding:
½ dåse tun i vand, afdryppet
1 spsk mayonnaise
1 spsk yoghurt naturel
1 spsk kapers
1 spsk hakket hvidløg
½ udkernet tomat skåret i tern
salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
Rør ingredienserne til tunblandingen sammen og smag til med salt og peber.

Læg salatbladet på den ene skive brød, og fordel tunblandingen ovenpå.

Læg den anden skive brød ovenpå, og tryk sandwichen let sammen. Del sandwichen i to på skrå.

Lidt grøn salat smager godt til.