| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Mørbrad i fad med æblesalatSkrevet d. 28 December 2018Ingredienser4 Personer 1 afpudset svinemørbrad (ca. 500 g) 25 g smør 2 tsk madraskarry 1½ tsk groft salt friskkværnet peber 2 porrer i tynde ringe (ca. 200 g) 1 rød peberfrugt i strimler (ca. 150 g) 2 røde æbler i både (ca. 250 g) ½ liter Karrysauce Æblesalat 2 røde æbler i meget tynde skiver (ca. 250 g) 50 g rosiner 3 spsk friskpresset citronsaft 50 g renset rucolasalat ½ tsk groft salt Pynt fintstrimlet porretop Tilbehør 240 g brune ris, parboiled - koges Fremgangsmåde * Skær mørbraden i 8 stykker og tryk dem lidt flade til bøffer. * Lad smørret blive gyldent i en pande, tilsæt karry og lad det bruse af. * Brun mørbradbøfferne ca. 1 min. på hver side. * Læg dem i et ovnfast fad (ca. 18 x 22 cm) og drys med halvdelen af saltet og peber. * Steg porrer, rød peber og æbler i ca. 1 min. og vend resten af saltet i. * Fordel blandingen hen over kødet og hæld karrysaucen i fadet. Bag retten øverst i ovnen. Æblesalat * Vend æbler og rosiner i citronsaft og læg det i et fad på en bund af rucola. * Drys med salt og server salaten til mørbradfad og ris. Bagetid * 17-18 min. ved 250° - traditionel ovn. |