| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Rejesalat med chili og limeSkrevet d. 28 December 2018IngredienserOpskriften gælder for 15 stk 1 dl økologisk Fraiche 9% 200 g afdryppede rejer ½ lille finthakket rødløg (ca. 25 g) 1 spsk sød chilisauce 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) 1 tsk friskpresset limesaft ¼ tsk groft salt 1 italiensk flute i tynde skiver (ca. 425 g) Pynt flagesalt purløg Fremgangsmåde Vend fraiche sammen med rejer, rødløg, chilisauce og de øvrige ingredienser. Rist brødskiverne i oven til de er gyldne og sprøde. Fordel rejsesalaten på de ristede brødskiver og drys med flagesalt. Pynt med purløg. Ristning Ca. 8 min. ved 200° - traditionel ovn. Tip Hvis du vil have en mere asiatisk smag i rejesalaten, så kan du tilføje 1 tsk finrevet ingefær. |