HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Nudelsuppe

Skrevet d. 8 August 2001
Ingredienser
500 g Okseben (salt)
600 g Suppekød (tyksteg)
1 bundter Suppevisk
1 bundter Forårsløg
150 g Nudler

Fremgangsmåde
<div>1. Skyl oksebenene godt af, kom dem i en stor gryde sammen med 2 l koldt vand. Bring vandet i kog. Krydr med salt, læg suppekødet i og lad det simre godt og vel 1 time ved ganske svag varme. Skum supen en gang imellem.</div>

<div>2. Skyl suppevisken og skær den i store stykker. Pil løgene og skær dem i fire. Knus chilierne, kom grøntsager, chili og et par peberkorn i gryden, lad det hele småkoge ved ganske svag varme 1 times tid.</div>

<div>3. Skyl forårsløgene og kassér de visne blade og roddusken. Skær løgene i smalle strimler.</div>

<div>4. Tag kødet op af suppen og skær det i små stykker. Sigt bouillonen, skum fedtet væk eller sug det op med køkkenrulle. Få suppen til at koge igen, smag til (salt, peber, chili).</div>

<div>5. Put nudlerne i den kogende bouillon. Lad det kun koge et par minutter (se på pakken!). Lad også kødet og forårsløgene komme et minut i gryden.</div>