| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
NudelsuppeSkrevet d. 8 August 2001Ingredienser500 g Okseben (salt) 600 g Suppekød (tyksteg) 1 bundter Suppevisk 1 bundter Forårsløg 150 g Nudler Fremgangsmåde <div>1. Skyl oksebenene godt af, kom dem i en stor gryde sammen med 2 l koldt vand. Bring vandet i kog. Krydr med salt, læg suppekødet i og lad det simre godt og vel 1 time ved ganske svag varme. Skum supen en gang imellem.</div> <div>2. Skyl suppevisken og skær den i store stykker. Pil løgene og skær dem i fire. Knus chilierne, kom grøntsager, chili og et par peberkorn i gryden, lad det hele småkoge ved ganske svag varme 1 times tid.</div> <div>3. Skyl forårsløgene og kassér de visne blade og roddusken. Skær løgene i smalle strimler.</div> <div>4. Tag kødet op af suppen og skær det i små stykker. Sigt bouillonen, skum fedtet væk eller sug det op med køkkenrulle. Få suppen til at koge igen, smag til (salt, peber, chili).</div> <div>5. Put nudlerne i den kogende bouillon. Lad det kun koge et par minutter (se på pakken!). Lad også kødet og forårsløgene komme et minut i gryden.</div> |