HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Crostini med tapenade

Skrevet d. 20 August 2001
Ingredienser
100 g Oliven (udbenede)
1 spsk Kapers
1 spsk Pinjekerner
2 spsk Tomatpuré
2 spsk Olivenolie
1 tsk Balsamicoeddike
12 skiver Baguette (tynde, alternativt ciabatta eller toastbrød)

Fremgangsmåde
1. Purér oliven med kapers, pinjekerner, tomatpuré og olie til en fin masse (evt. med stavblender). Krydr med balsamicoeddike og peber (olivenerne er i sig selv salte).
2. Rist brødskiverne i brødristeren eller i ovnen. Smør cremen på brødene og spis dem med det samme.
3. Smager godt med: enhver aperitif