HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Yoghurtdressing

Skrevet d. 20 August 2001
Ingredienser
1,25 dl Yoghurt
2 spsk Citronsaft (eller hvidvinseddike)
1 spsk Solsikkeolie
1 bundter Krydderurter (f.eks. purløg, dild, basilikum)

Fremgangsmåde
1. Rør yoghurten glat med citronsaft eller eddike og olie og krydr med salt og peber.
2. Skyl urterne, hak dem fint og rør dem i. Smag dressingen til.
3. Smager godt sammen med: grøn salat, tomatsalat, agurkesalat, pastasalat, grillede grøntsager.