HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Rød pesto

Skrevet d. 21 August 2001
Ingredienser
150 g Soltørrede tomater (i olie)
100 g Hvidløg (marinerede i olie)
1 dl Olivenolie
100 g Pinjekerner
0,5 stk Citron (saften af den halve citron)
1 dl Parmesanost (friskreven)

Fremgangsmåde
1. Kom alle ingredienser i en blender, og hak dem til en jævn og glat masse.
2. Der skal medtages 1 dl af olien fra de soltørrede tomater og hvidløgene.
3. Smag til med salt og peber. Vend pestoen med nykogt pasta.