HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Sort pesto

Skrevet d. 21 August 2001
Ingredienser
100 g Sorte oliven (uden sten)
1 spsk Kapers
0,5 stk Citron (saften af den halve citron)
2 fed Hvidløg
100 g Valnød
2 dl Olivenolie
1 dl Parmesanost (friskreven)

Fremgangsmåde
1. Kom alle ingredienserne i en blender, og hak det til en jævn og glat masse.
2. Smag til med salt og peber. Vend den med nykogt pasta.
3. Holder sig "kun" et par dage i køleskab.