HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Grøntsagsrelish

Skrevet d. 20 September 2001
Ingredienser
8 stk Rød peberfrugt
2 stk Aubergine
4 stk Tomat
1 stk Chili (F.eks et lille stykke habanero)
1 dl Olivenolie
1 spsk Vineddike
1 stk Rødløg (hakket)
2 knsp Chilipeber
2 fed Hvidløg
1 knsp Peber

Fremgangsmåde
1. Skær auberginer og peberfrugter i store stykker og kog dem i lidt vand i et par minutter.
2. Eller bag dem i ovnen et par minutter til skallerne er møre og slipper let. Skold og flå tomaterne.
3. Bland alle grøntsager med olie og vineddike. Tilsæt løg og krydderier.
4. Kom det hele i skoldede glas og opbevar det i køleskab til det skal bruges. Relish kan holde sig i månedsvis. Den er særlig velegnet til farsretter.