| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Bløde chokolademundfuldeSkrevet d. 11 Oktober 2001Ingredienser125 g Smør 25 g Mørk chokolade (ca. 60% kakao) 1 tsk Kaffe (frysetørret) 75 g Brun farin 1 stk Æg 1 stk Vanillestang (kornene fra) 25 g Hvedemel ½ tsk Salt (fint) 50 g Hasselnød (grofthakkede) Fremgangsmåde 1. Smørret smeltes. Chokoladen finthakkes og smeltes i smørret. Tilsæt kaffen. Æg, vanillekorn og farin piskes til tyk snaps. Hvedemel og salt blandes og sigtes i æggesnapsen og vendes forsigtigt heri. Skiftevis med den smeltede smør/chokolade. 2. Et kvadratisk fad/lille bradepande cirka 35x35 cm smøres med smør. Dejen fordeles jeri. De grofthakkede hasselnødder drysses over. Bages ved 180 grader til den har sat sig. Afkøles og skæres i små firkanter ca. 2x2 cm. Anret dem gerne i en lille kagekapsel af papir. |